U heeft een nieuwe versie nodig van de flash player om deze website goed te kunnen bekijken. Deze plugin kunt u hier downloaden.

Verhoef Woningaanpassing B.V.

Verhoef Woningaanpassing is sinds jaar en dag gespecialiseerd in de aanpassing van woningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Onze vestiging in Alkmaar levert een complete reeks van diensten en producten. Vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in voor uiteindelijk één doel, het realiseren van een kwalitatief goed product.
Bij Verhoef Woningaanpassing realiseren we ons hoe belangrijk de vertrouwde omgeving is voor mensen met een lichamelijke beperking. Daarom draagt Verhoef Woningaanpassing  er graag aan bij dat deze mensen zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven functioneren en zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

Kone gecertificeerd    ISO gecertificeerd                 


Of het nu om het hele huis gaat of alleen om het toilet, Verhoef regisseert en realiseert alle denkbare woningaanpassingen. We zetten voor u op een rij hoe we de woning veiliger, toegankelijker en comfortabeler kunnen maken, waarna we als centraal aanspreekpunt de totale aanpassing kunnen verzorgen. Het resultaat: een compleet advies en een heldere offerte.

                                        

Verhoef woningaanpassing B.V.

Phoenixstraat 13,

1812 PN Alkmaar

T. 072-5710127 F. 072-5727037

Verhoef Medewerker

 verhoef - pand