U heeft een nieuwe versie nodig van de flash player om deze website goed te kunnen bekijken. Deze plugin kunt u hier downloaden.

Auto-aanpassing

Deze afdeling heeft ruim 25 jaar ervaring in het aanpassen van auto's en is in staat vele geavanceerde technische aanpassingen te verrichten, waardoor een lichamelijke handicap geen belemmering hoeft te zijn om zelfstandig te kunnen autorijden. Kennis en expertise van onze medewerkers garanderen een deskundig en betrouwbaar advies.

Verhoef Woningaanpassing maakt hierbij gebruik van de expertise van B&S, (met vestigingen in Hoorn & Uitgeest), waarmee een samenwerking is aangegaan.

De afdeling Autoaanpassing is tevens specialist in auto- en chauffeursstoelen, het inbouwen van dubbele bedieningen in lesauto's en brommobielen (45-km auto's).

Verder is de afdeling Autoaanpassing importeur voor Nederland van Portaramp oprijplaten, Stepless oprijgoten en Ricon rolstoelliftsystemen.

Via autorijschool 'Onbeperkt in Beweging' verzorgen wij rijlessen voor mensen met een lichamelijke beperking.

Afdeling Autoaanpassing is aangesloten bij Metaalunie, RAI, Auto Aanpassers Nederland (AAN), Firevaned en European Mobility Group (EMG).

Door het samenwerkingsverband met B&S kunnen wij een totaaloplossing aanbieden op het gebied van auto-aanpassingen, revalidatietechniek, mobiliteits- en hulpmiddelen en woningaanpassingen voor particulier, overheid of instelling

Wilt u alvast informatie over auto-aanpassingen via Verhoef? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verhoef woningaanpassing B.V.

Phoenixstraat 13,

1812 PN Alkmaar

T. 072-5710127 F. 072-5727037

Auto-aanpassing

Auto-aanpassing