U heeft een nieuwe versie nodig van de flash player om deze website goed te kunnen bekijken. Deze plugin kunt u hier downloaden.

Productinformatie1. Linido artikelen + beugels:
LinidoSolutions
Veiligheid wordt bereikt doot te kiezen voor de juiste hulpmiddelen. LinidoSolutions biedt niet alleen de keuze, maar ook de garantie dat de producten sterk zijn en een hoge belastbaarheid hebben.
Linido douchezit
Kunststof douchezitting biedt stabiliteit en comfort. De zitting is opklapbaar zodat andere gebruikers van de douche ook voldoende ruimte hebben.
Linido wandbeugels
Wandbeugels linido vervaardigd uit gecoat staal, en voorzien van een weerbestendige en slagvaste coating.
Linido toiletbeugels
Opklapbare steun naast het toilet voor het veilig gaan zitten en opstaan of bij het maken van een transfer. De beugel vergrendelt automatisch in de opgeklapte stand zodat deze, ook in verticale positie, altijd gebruikt kan worden als stevig steunpunt.
Linido trapspilbeugel
Trapspilbeugels worden geplaatst aan de spil van de trap waaardoor er een extra leuning ontstaat welke "meedraait"met de rotatie van een trap.
Linido douchetabouret
Deze stabiele douchetabouret is in hoogte verstelbaar en beschikt over een verwijderbare poly-urethaanzitting met geïntegreerde afwatering. De tabouret is uitgerust met doorlopende, vaste armsteunen. 
Linido comfort seat
Zachte toiletzitting voor mensen die langere tijd op het toilet moeten zitten en /of een gevoelige huid hebben. 
Linido triangel en wegzwenkbare papegaai
Linido triangel plafondbevestiging, linido wegzwenkbare papegaai muurbevestiging.
Gripo grijppaal
De Hepro Gripo Alu grijppaal is een veilige grijppaal met ontelbare optionele mogelijkheden die eenvoudig binnenshuis geïnstalleerd kan worden.
Jada toiletset
De jadacare toiletbeugelset is een elegante ondersteuning op uw closet waarvan de armleggers afzonderlijk opklapbaar zijn.

2. Douche- en Toiletstoelen:   
Nepthun douchestoel   
Nepthun douchestoel met zitbreedte van 41 of 50 cm inclusief rugleuning.
In hoogte verstelbare roestvrijstalen douchestoel met kunststof afneembare zitting en vaste armleuningen.

Douchestoel opvouwbaar
Douchestoel opvouwbaar, lichtgewicht aluminium. 
Etac Swift douchestoel 
De
Swift douchestoel is eenvoudig en zonder gereedschap op de gewenste hoogte in te stellen door middel van uitschuifbare poten. Wanneer de Swift aan de voorzijde één stand lager wordt ingesteld wordt het opstaan vereenvoudigd.
Douchestoel verrijdbaar
Douchestoel verrijdbaar, gecaot staal.
Leverbaar in diverse kleuren, onafhankelijk opklapbare armleuningen. 
Schulte toiletstoel 
De toiletstoel is uitgevoerd met een waterafstotende bekleding, een metalen frame en twee sterke leuningen voor een goede ondersteuning.
Schulte toiletstoel hout
De toiletstoel is uitgevoerd in donkerbruin hout, voorzien van een waterafstotende bekleding op de afneembare deksel en twee sterke leuningen voor een goede ondersteuning.

3. Sanitaire aanpassingen/hulpmiddelen: 
Toiletverhogers 
Door de opklapbare armleuningen is het maken van een transfer een stuk eenvoudiger en kunnen de armleuningen dienen als steun bij het opstaan en het gaan zitten.  
Onderrijdbare wastafel   
Keramag Paracelsus wastafel geschikt om met een rolstoel aan te zitten. 
Solo toiletlift 
De solo toiletlift is een eenvoudige, functionele oplossing voor personen die moeite hebben met zelfstandig gaan zitten en opstaan van het toilet.
Elk sta- op lift
De ELK is ontwikkeld om mensen vanaf de grond weer in een zitpositie te krijgen.Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als iemand gevallen is en zelfstandig niet meer kan opstaan.  
Bathing Cushion badlift 40 en 50 cm 
Met deze badlift kunt u volledig en zonder krachtinspanning genieten van uw bad. 
Instapbad 
Het Bella instapbad maakt het mogelijk zelfstandig in bad te stappen en van een heerlijk ontspannend bad te genieten. 
Antislipbehandeling vloeren StaVeilig 
Antislipbehandeling om bestaande vloeren stroef te maken waardoor uitglijden wordt voorkomen.

4. Spoel-fohn installatie:  
Sanmedi Circumani  
De Sanmedi Circumani is een closetzitting met onderdouche, föhn, geurafzuiging en afstandbediening, die eenvoudig aan de wensen van de gebruiker kan worden aangepast. 
Closomat 
Closomat Palma Vita (staand model) is een compleet automatische closetcombinatie belastbaar tot 190 kg. 
Blooming bidet systeem 
Ideaal voor het reinigen van het onderlichaam wanneer men toiletpapier niet kan of wil gebruiken.

5. Sanibroyeur:  
Sanibroyeur Sanicompact  
Als u een toilet wilt aansluiten maar in de betreffende ruimte is nog geen afvoer of er ligt een dunne leiding, dan bieden de fecaliënvermalers van Sanibroyeur een uitstekende oplossing.  
Sanibroyeur Compact Star  
Als u een toilet wilt aansluiten maar in de betreffende ruimte is nog geen afvoer of er ligt een dunne leiding, dan bieden de fecaliënvermalers van Sanibroyeur een uitstekende oplossing. 
Sanibroyeur type X2 
Als u een toilet wilt aansluiten maar in de betreffende ruimte is nog geen afvoer of er ligt een dunne leiding, dan bieden de fecaliënvermalers van Sanibroyeur een uitstekende oplossing.

6. Rollators: 
Rollator Provo 
Provo
Pregero lichtgewicht rollator, gewicht 6,8 kg. 
Rollator ToproTroja Classic 
De Topro Troja Classic, een Europese testwinnaar!! Deze rollator werd als beste getest bij de Duitse "Stiftung Warentest"editie 9/ 2005!
Rollator Handicare
Handicare aluminium rollator in hoogte verstelbare duwgrepen.

7. Drempelhulpen - vervangers:
Drempelhulpen
De skeggen zijn flexibele drempelhulpen voor binnen- en buitenshuis.
Excellent
Met het Excellent Systems drempelsysteem worden drempels op een eenvoudige manier aangepast. Het systeem kan zowel in binnen als bij buitensituaties worden toegepast.
Stabag PcP oprijplaten
Stabag PcP opritten speciaal ontwikkeld voor het overbruggen van niveauverschillen.
Aluminium drempelvervangers
In bepaalde situaties is het wenselijk een bestaande binnendrempel te verwijderen en hier een zogenaamde drempelvervanger te plaatsen.
Excellent Ramp Kit 1-2-3-4
De KIT -systemen zijn deels kant-en-klare oplossingen voor in en om het huis. Dit systeem is de ideale oplossing voor het overbruggen van lage tot middelhoge obstakels zowel in als rondom het huis. 

8. Scootmobielstalling:  
Scootersafe 
Scootersafe voor het opbergen van uw scootmobiel. De scootersafe is een gepoedercoate verzinktplaatstalen box met een buitenwerks maat van
163 x 125 x 138 cm (L x B x H) 
Keter Apollo 8 x 8  
De kunststof berging  Apollo 8 x 8 van Keter is de perfecte opbergmogelijkheid voor vervoersvoorzieningen. De Keter berging is gemaakt van polypropyleen voorzien van UV stabilisator. 
Keter Gemini 6 x 6 
De kunststof berging Gemini 6 x 6 van Keter is de perfecte opbergmogelijkheid voor vervoersvoorzieningen. De Keter berging is gemaakt van polypropyleen voorzien van UV stabilisator.
Keter Apex 6 x 4 
De kunststof berging Apex 6 x 4 van Keter is de perfecte opbergmogelijkheid voor vervoersvoorzieningen. De Keter berging is gemaakt van polypropyleen voorzien van UV stabilisator.


 

 


Verhoef woningaanpassing B.V.

Phoenixstraat 13,

1812 PN Alkmaar

T. 072-5710127 F. 072-5727037